Rólunk

A Dobai Hidraulika Kft hidraulikus gépjavítási tevékenység után 1995-ben alakult meg és jelent meg a piacon saját gyártású emelőgépeivel. A fejlesztések eredményeként a termékválaszték folyamatosan bővült és mára az emeléstechnika területén több sikeres termékkel rendelkezünk. Berendezéseink az épületszintek közötti áruszállításra kínálnak műszaki megoldásokat a pár lépcsőfok mellé telepített ollós emelőtől a több épületszintet kiszolgáló teherfelvonóig.

Az ajánlott típus berendezések gyártásán felül egyedi teheremelési megrendeléseket is tudunk teljesíteni. Szervezeti felépítésünk, tevékenységünk a teljeskörű kivitelezésre irányul a tervezéstől a gyártáson át a telepítésig. Berendezéseink garancia időn belüli és azon túli biztonságos üzemeltetését karbantartó és javító szolgáltatásunk is biztosítja.

A berendezések hajtásai döntően közvetlen hidraulikusak melyek a legegyszerűbben, legkedvezőbb áron nyújtják a legnagyobb biztonságot a berendezéseknek. Az egytagos búvártól az egysebességes háromtagos teleszkópig magunk gyártjuk a hidraulikus munkahengereket és magunk állítjuk össze a hidraulikus tápegységeket is.

A Pomáz Ipartelepen 2007-ben épült korszerű gyártócsarnokunk ad helyet az acélszerkezet gyártásnak, a szárazelszívásos technológiát használó festőműhelynek, továbbá a forgácsoló és a hidraulikus szerelő munkákat végző műhelyeknek.

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási renszert vezetett be, melyet az ÉMI-TÜV SÜD Kft tanúsít.

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!
 
Üdvözlettel,
a Dobai Hidraulika Kft csapata.

Vissza a lap tetejére
Minősítés
Blain GmbH. Seim Srl. Super Seal Kft.
Kapcsolat
Ügyfeleink az egész ország területén számíthatnak szolgáltatásainkra!
Dobai Hidraulika Kft.
Levélcím: 1039 Budapest, Mátyás Király út 94.
Telephely: 2013 Pomáz, Ipartelep 3461.
Tel: +36 26/525-232
Mobil: +36 20/943-91-57
Készítette: Webrakéta Kft.